30 jaar ervaring en innovatie

Het familiebedrijf HÜBNER-LEE


Sinds de start van ons bedrijf in 1991 is ons doel het ontwikkelen van innovatieve en duurzame oplossingen die zowel ecologisch als economisch overtuigend zijn. Vrijwel alle in eigen huis ontwikkelde producten zijn gemaakt van gerecycled plastic en zijn Made in Germany.

In 1991 richtte Ernst Hübner samen met zijn vrouw Gyung-Hyun Hübner-Lee het bedrijf HÜBNER-LEE op. Sindsdien worden klanten met veel passie persoonlijk verzorgd en geïnspireerd. Door gebruik te maken van de nieuwste productietechnologieën realiseren wij al jaren een duurzame productiviteit, wat voor onze klanten tot uiting komt in de hoogste kwaliteit, innovatiekracht, snelle leveringscapaciteit en eerlijke prijsstelling.

In 2016 trad met landschapsarchitect René Hübner de volgende generatie toe tot de gezamenlijke directie. Hij wordt steeds meer verantwoordelijk op het gebied van buitenfaciliteiten. Dirk Hübner, die gespecialiseerd is door zijn studies met een focus op kunststoftechnologie en een master in landbouwwetenschappen, werkt sinds 2018 ook bij het bedrijf en is verantwoordelijk voor de tuinbouwsector. Met Nicole Hübner, na het succesvol afronden van een studie in paardenhouderij, staat ook de paardenindustrie in de 2e generatie voorop.
Naast pothoudersystemen en producten voor het beveiligen van opritten en trottoirs in de tuinbouw, ligt onze focus op het eenvoudig te monteren TTE®-systeem (gemaakt van gemengd kunststof, Duales System Deutschland); voor milieuvriendelijke bestrating.

Op het gebied van veehouderij is het een internationaal erkend topconcept geworden voor maneges en uitloopterreinen voor dieren. Niet alleen de ecologische functionaliteit, maar ook de schokabsorberende en daardoor gewrichtsvriendelijke eigenschap is een bijzonder kenmerk.

Deze unieke functionaliteit biedt ideale omstandigheden voor schokabsorberende sportfaciliteiten zoals voetbalvelden, volleybalvelden of wandel- en joggingpaden. Met meer dan 4 miljoen m2 (per 31 december 2018) in Europa zijn naast veeteeltgebieden en sportfaciliteiten, groene en verharde verkeersgebieden de belangrijkste toepassingsgebieden.

Uw Nederlandse contactpersoon


Vanaf november 2021 is Hans Kaandorp uw contactpersoon voor de nederlandse markt. Hij is beschikbaar voor al uw commerciële en technische vragen betreffende onze TTE®- systemen.

Hans heeft na de studie civiele techniek aan de HTS in Alkmaar in verschillende technische en commerciële functies gewerkt zowel voor aannemers als in de industrie. Met zijn kennis en ervaring kan hij u ondersteunen van planvorming en bestek tot en met de oplevering van uw projecten. 
e-mail

U kunt ons bereiken...
Ma – Vrij:   8:00 – 17:00 Uhr
© 2024 Hübner-Lee GmbH & Co. KG
Website klimaatneutraal gehost door ionos.