TTE® MINERAAL – voor afdichtingsvrije en vlakke grindoppervlakken

TTE® fixeert MINERAALe ondergronden zodanig dat ze veerkrachtig en blijvend vlak en waterdoorlatend zijn. Het vulmateriaal wordt ook op een helling op zijn plaats gehouden, regenwater sijpelt ongehinderd weg.
TTE® MINERAAL
Pictogram Recycling
Pictogram aantoonbaar milieuneutraal
Pictogram Made in Germany
Pictogram TÜV-getest

Stabiliseer MINERAALe oppervlaktelagen gemakkelijk en permanent

Onverharde grindoppervlakken zijn waterdoorlatend en natuurlijk. Ze zijn ook goedkoop om te installeren, maar niet om te onderhouden. Ze moeten regelmatig worden vernieuwd vanwege de lage belastbaarheid. Het verdichte maar losse materiaal wordt door gebruik en neerslag steeds weer losgemaakt en verplaatst. Kuilen met plassen, uitgespoelde geulen en hobbels zijn niet leuk voor automobilisten, fietsers en voetgangers.

TTE® is ideaal voor grindstabilisatie dankzij de dikwandige banen en het stabiele composietsysteem. In vergelijking met veel grindroosters, grindstabilisatiehoningraten en soortgelijke vloerroosters van kunststof garandeert dit een hoge mate van veerkracht en duurzaamheid. De TTE®-composietpanelen verdelen de door voertuigen gegenereerde belasting over een groot oppervlak. Het resulterende draagvermogen vermindert de structurele dikte en zorgt toch voor een blijvende egaliteit. De kamers versterken het losse vulmateriaal niet alleen, maar beschermen het ook tegen erosie. Hierdoor wordt de onderhoudsinspanning voor grind en grindoppervlakken tot een minimum beperkt.

Versterkte grindoppervlakken als greppels nabij het oppervlak

Om grindgebieden bruikbaar te maken, moeten ze sterk worden verdicht om een stabiel oppervlak te verkrijgen. Hierdoor verliezen ze hun doorlatendheid, waardoor zware neerslag vaak niet meer volledig kan worden opgenomen. Dit in combinatie met kuilen resulteert in gebruiksonvriendelijke omstandigheden en een lelijke uitstraling.

Dankzij de uitgebreide lastverdeling biedt TTE® MINERAAL de mogelijkheid om waterdoorlatende en watervasthoudende stortgoederen te gebruiken. De massieve vloerroosters zijn gevuld met steenslag en grindkorrels van 8/11 mm tot 11/16 mm, dus zonder fijnstof. Deze zijn zeer goed doorlatend, maar zouden zonder de verstevigingskamers geen verhard oppervlak creëren. Voor de onderlaag worden ook grove grindmengsels met een korrelgrootte van 2/32 mm of 5/45 mm gebruikt. Dankzij hun grote poriënvolume werken deze als een greppel. Op deze manier kan zware neerslag in de constructie worden gestuwd en vertraagd wegsijpelen. Er worden onverharde, veerkrachtige grind- en grindoppervlakken gecreëerd voor een natuurlijk, decentraal regenwaterbeheer.

Bespaar op de regenwaterheffing! Wij bieden gratis infiltratiebewijs voor uw project.


Lees meer over de lastverdelingsfuncties en CO2-reductie van het duurzame TTE®-systeem hier

TTE® MINERAAL voor optimale bruikbaarheid


Pleisterstenen+voor+het+vullen+van+de+TTE%C2%AE-kunststof+roosterplaat+in+verschillende+kleuren.
Met TTE® KLINKERS en TTE® MINERAAL bevestigde parkeerplaats.
De TTE® klinkers, speciaal ontwikkeld voor het TTE® kunststof rooster, maken een breed scala aan ontwerpmogelijkheden mogelijk en verbeteren de bruikbaarheid. Grindoppervlakken kunnen heel eenvoudig worden gemarkeerd en gestructureerd. Integreer paden voor een betere bereikbaarheid. Bij hoge belastingen en zwaar verkeer worden de TTE®-klinkers in een schaakbordpatroon gelegd en wordt het resterende oppervlak opgevuld met stortgoed..
Klik hier voor alle downloads hier

Ontdek onze oplossingen

Rasengitterplatte TTE® GRÜN

TTE® GROEN


Ideaal groen

Kunststoffgitterplatte TTE® KLINKERS

TTE® KLINKERS


100% decentrale infiltratie

Toepassingsgebieden voor TTE® MINERAAL

Rendering van de verschillende toepassingsgebieden van TTE® - van de parkeerplaats, via de brandweeroprit tot de parallelweg.
Rendering van de verschillende toepassingsgebieden van TTE® - van de parkeerplaats, via de brandweeroprit tot de parallelweg.
e-mail

U kunt ons bereiken...
Ma – Vrij:   8:00 – 17:00 Uhr
© 2024 Hübner-Lee GmbH & Co. KG
Website klimaatneutraal gehost door ionos.