Referenties


Garten Land Wohlhüter Gundelfingen
Garten Land Wohlhüter Gundelfingen
Garten Land Wohlhüter Gundelfingen
Parkeerplaats gemeentehuis Waldbröl
Parkeerplaats gemeentehuis Waldbröl
Parkeerplaats gemeentehuis Waldbröl
Xanten surferparkeerplaats
Xanten surferparkeerplaats
Xanten surferparkeerplaats
Parkeerplaats bij Möbelhaus Kohler
Parkeerplaats bij Möbelhaus Kohler
Parkeerplaats bij Möbelhaus Kohler
Camping Kühlungsborn (Oostzee)
Camping Kühlungsborn (Oostzee)
Camping Kühlungsborn (Oostzee)
Parkeerplaats Hanzestad Hamburg / Borgweg
Parkeerplaats Hanzestad Hamburg / Borgweg
Parkeerplaats Hanzestad Hamburg / Borgweg
MINERAAL Siedlung Dänemark
MINERAAL Siedlung Dänemark
MINERAAL Siedlung Dänemark
Parkeerplaats Friedhof Stadt Bocholt
Parkeerplaats Friedhof Stadt Bocholt
Parkeerplaats Friedhof Stadt Bocholt
Schulhof Lucas-Cranach-Gymnasium, Wittenberg
Schulhof Lucas-Cranach-Gymnasium, Wittenberg
Schulhof Lucas-Cranach-Gymnasium, Wittenberg
Parkeerplaatsen Stad Flensburg
Parkeerplaatsen Stad Flensburg
Parkeerplaatsen Stad Flensburg
Bezoekersroutes in de dierentuin van Münster
Bezoekersroutes in de dierentuin van Münster
Bezoekersroutes in de dierentuin van Münster
Parkeerplaats Bonn Petersberg
Parkeerplaats Bonn Petersberg
Parkeerplaats Bonn Petersberg
FFH-gebied in Beeskow
FFH-gebied in Beeskow
FFH-gebied in Beeskow

Garten Land Wohlhüter Gundelfingen

Groene parkeerplaats als groen visitekaartje


De familie Wohlhüter heeft voor de circa 550 m2 grote klantenparkeerplaats gekozen voor de groene variant van TTE®. Het project, dat in 2013 werd uitgevoerd, is niet alleen visueel indrukwekkend. Functioneel overtuigend zijn ook de verharde loopvlakken voor winkelwagens en het 50% groene rijpad.
Toepassing: Parkeerplaats
Projectomvang: > 550 m²
Bouwjaar: 2013

Parkeerplaats gemeentehuis Waldbröl

Met direct GREEN naar het perfecte resultaat


De gemeente Waldbröl koos voor TTE® direct GREEN voor de parkeerplaats van het nieuwe gemeentehuis. Vooral de directe bruikbaarheid en het onberispelijke uiterlijk van de voorvergroende roosterplaten waren overtuigend.
Toepassing: Parkeerplaats
Projectomvang: 760 m²
Bouwjaar: 2018
Planning: Archwerk Generalplaner KG

Xanten surferparkeerplaats

Optisch in het landschap ingevoegd


Der Surferparkplatz an der „Xantener Südsee“, sollte möglichst naturnah gestaltet werden und sich ideal ins Landschaftsbild einfügen. Da der Parkplatz nur als Freizeitparkplatz, also sehr extensiv genutzt wird, konnte dies mit einer maximalen BeGROENung der Flächen realisiert werden.
Toepassing: Parkeerplaats
Projectomvang: 1.520 m²
Bouwjaar: 2018

Parkeerplaats bij Möbelhaus Kohler

Duurzame parkeerplaats in lijn met het totaalconcept


Ook voor de buitenvoorzieningen heeft meubelzaak Kohler, die staat voor duurzaamheid, gekozen voor een duurzaam bouwconcept. Met het TTE®-systeem kon niet alleen aan het duurzaamheidsaspect worden voldaan, maar kon ook een niet-afgedicht gebied worden gecreëerd zonder afvoerkosten.
Toepassing: Parkeerplaats
Projectomvang: 800 m²
Bouwjaar: 2015

Camping Kühlungsborn (Oostzee)

Naturnaher Urlaub auf nachhaltiger Befestigung


De familiecamping in Kühlungsborn heeft gekozen voor de duurzame en flexibele bestrating van de camperplaatsen met het TTE®-systeem. De focus lag op het stabiliseren van het gazon zonder het af te dichten. Het terrein wordt beschermd tegen beschadiging door stilstaande voertuigen en blijft waterdoorlatend.
Toepassing: Camping
Projectomvang: 2.000 m² (groeiend)
Bouwjaar: seit 2019

Parkeerplaats Hanzestad Hamburg / Borgweg

Blijvend vlakke grindoppervlakken dankzij het roostersysteem


Met het TTE®-roostersysteem blijven zelfs grindoppervlakken permanent vlak. De roostersteunen zorgen voor een permanente stapweerstand en houden het grind vast in de kamers. Het is niet alleen prettig om op te lopen, maar heeft ook een onberispelijke uitstraling.
Toepassing: Parkeerplaats
Projectomvang: 1.000 m²
Bouwjaar: 2019
Planning: LSBG Hamburg

MINERAAL Nederzetting Denemarken

TTE® KLINKERS


Parkeerplaats Friedhof Stadt Bocholt

Voorgevulde TTE®-elementen voor snelle implementatie en direct gebruik


De stad Bocholt koos voor het TTE®-systeem vanwege de snelle en ongecompliceerde productie en de milieuvriendelijke uitstraling. Er is gekozen voor de voorvergroende en voorgevulde variant. Dit zorgt niet alleen voor een perfecte uitstraling, maar overtuigt ook met de directe bruikbaarheid van de ruimte.
Toepassing: Parkeerplaats
Projectomvang: 849 m²
Bouwjaar: 2020
Planning: Groenkantoor van de stad Bocholt

Lucas-Cranach-Gymnasium schoolplein, Wittenberg

Heraldisch dier geïntegreerd in de stoep


De middelbare school in Wittenberg koos niet alleen voor TTE® vanwege de afdichtingsvrije oplossing. Uiteindelijk waren ook de creatieve ontwerpmogelijkheden, in dit geval het heraldische dier van de school, overtuigend.
Toepassing: erfbestrating
Projectomvang: 1.030 m²
Bouwjaar: 2016

Parkeerplaatsen Stad Flensburg

Toepassing: Stelplaatsen
Projectomvang: 1.900 m²
Bouwjaar: 2020

Bezoekersroutes in de dierentuin van Münster

Onderhoudsvrije grindwegdekken


Al meer dan 17 jaar kunnen bezoekers van de dierentuin van Münster met het TTE®-systeem als versteviging over een grindpad lopen. Sindsdien is het terrein onderhoudsvrij en kunnen ook zware bestel- en transportvoertuigen erop rijden.
Toepassing: Bezoekersroutes
Projectomvang: ...
Bouwjaar: ...

Parkeerplaats Bonn Petersberg

FFH-gebied in Beeskow

Fietspad dat mensen verenigd


In 2013 koos de stad Beeskow voor het TTE®-systeem als grindpad. Dankzij een door de EU gefinancierde vergunning kon in het gevoelige FFH-gebied ongeveer 5.300 m2 "fietspaden die mensen verenigen" tussen Duitsland en Polen kunnen worden gerealiseerd.
Toepassing: Fietspad
Projectomvang: 5.300 m²
Bouwjaar: 2013
e-mail

U kunt ons bereiken...
Ma – Vrij:   8:00 – 17:00 Uhr
© 2023 Hübner-Lee GmbH & Co. KG